About US

The Albanian Fulbright Alumni Association (AFAA) supports and promotes the Fulbright Program of international educational and cultural exchange.

Read More

Events

Fulbright Grantees and Alums Thank the World Last year, more than 1,300 current Fulbright Scholars, alumni and friends wrote thank you

Read More

Fulbright Program

Fostering leadership, learning and empathy between cultures was and remains the purpose of the international scholarship program.

Read More

Zgjedhjet e reja te AFAA

Te nderuar antare te Shoqates se Fulbright AFAA, Ne dt 19 Shkurt 2018 u bene zgjedhjet per President dhe antare te bordit te ri te AFAA.  Ne kete mbledhje u be nje prezantim i aktiviteteve per periudhen dy vjecare nga Z. Dritan Mezini dhe po ashtu pershendeti Z. Ryan Roberts etj.  Ne fund te kesaj

Thirrja për Mbledhje dhe Zgjedhje të Përgjithshme të Shoqatës. Rezervoni datën 19 Shkurt 2018.

I/e nderuar anëtar i Shoqatës së Veteranëve Shqiptare Fullbrajtiste, Në vijim të njoftimeve për Mbledhjen e Përgjithshme, po ju dërgojmë një thirrje kujtese për Mbledhjen dhe Zgjedhjet e Përgjithshme të Shoqatës. Bordi i AFAA morri vendim për shpalljen e datës së Mbledhjes dhe zgjedhjeve të Përgjithshme, që do të zhvillohen më datë 19 shkurt 2018,