Risi në Universitetin e Arteve

Promovimi i gjithë instrumentave të trombës ishte shtysa kryesore e pedagogut dhe trombistit Sokol Saraci në realizimin e një koncerti të përbashkët mes pedagogeve dhe studentëve të Universitetit të Arteve. Orkestra e Universitetit të Arteve nën dirigjimin e Artistit të Merituar Alqi Lepuri, interpretoi për publikun e Tiranës muzikë Baroque nga Antonio Vivaldi. Solist, trombisti