Zgjedhjet e reja te AFAA

Te nderuar antare te Shoqates se Fulbright AFAA, Ne dt 19 Shkurt 2018 u bene zgjedhjet per President dhe antare te bordit te ri te AFAA.  Ne kete mbledhje u be nje prezantim i aktiviteteve per periudhen dy vjecare nga Z. Dritan Mezini dhe po ashtu pershendeti Z. Ryan Roberts etj.  Ne fund te kesaj

Thirrja për Mbledhje dhe Zgjedhje të Përgjithshme të Shoqatës. Rezervoni datën 19 Shkurt 2018.

I/e nderuar anëtar i Shoqatës së Veteranëve Shqiptare Fullbrajtiste, Në vijim të njoftimeve për Mbledhjen e Përgjithshme, po ju dërgojmë një thirrje kujtese për Mbledhjen dhe Zgjedhjet e Përgjithshme të Shoqatës. Bordi i AFAA morri vendim për shpalljen e datës së Mbledhjes dhe zgjedhjeve të Përgjithshme, që do të zhvillohen më datë 19 shkurt 2018,

Thank You Fulbright 2013 – Submit Your Letter Today

Fulbright Grantees and Alums Thank the World  Last year, more than 1,300 current Fulbright Scholars, alumni and friends wrote thank you letters as part of a new Thank You Fulbright campaign.  Because the Fulbright program changes lives, our individual letters were addressed to 138 different Ambassadors in Washington, DC.  They were written to thank governments and other partners for their past and