Thirrja për Mbledhje dhe Zgjedhje të Përgjithshme të Shoqatës. Rezervoni datën 19 Shkurt 2018.

I/e nderuar anëtar i Shoqatës së Veteranëve Shqiptare Fullbrajtiste, Në vijim të njoftimeve për Mbledhjen e Përgjithshme, po ju dërgojmë një thirrje kujtese për Mbledhjen dhe Zgjedhjet e Përgjithshme të Shoqatës. Bordi i AFAA morri vendim për shpalljen e datës së Mbledhjes dhe zgjedhjeve të Përgjithshme, që do të zhvillohen më datë 19 shkurt 2018,

Njoftim: Filloi pranimi i Aplikimeve Fulbright – Humphrey

  Ambasada e SHBA ka filluar te pranoj aplikimet per Fulbright dhe Humphrey per periudhen 2016-2017. Per me shume vizitoni, http://goo.gl/cmfN8l  The Embassy of the United States of America is now accepting applications for the 2016-2017 Hubert H. Humphrey Program, Fulbright Scholar Program and Fulbright Student Program. For more information, check our website: http://goo.gl/cmfN8l    

Newsletter – September 2013

Dear members, Please find attached Albanian Umbrella Alumni Newsletter – September 2013.  We do hope you find this information useful. Log into the International Exchange Alumni website and browse the COS Funding Opportunities database to explore more than $33 billion in grant proposals from international organizations.  Also, check out this inspiring story of Alumni from Brazil who organized Pro-Sport Dance, a drug awareness