Zgjedhjet e reja te AFAA

Te nderuar antare te Shoqates se Fulbright AFAA,

Ne dt 19 Shkurt 2018 u bene zgjedhjet per President dhe antare te bordit te ri te AFAA. 

Ne kete mbledhje u be nje prezantim i aktiviteteve per periudhen dy vjecare nga Z. Dritan Mezini dhe po ashtu pershendeti Z. Ryan Roberts etj. 

Ne fund te kesaj mbledhje u bene edhe zgjedhjet nga ku u zgjodhen edhe antaret e rinj te bordit, Znj. Enida Bezhani, Znj. Edlira Late, Znj. Bendis Bocari, Znj. Alda Agolli, Znj. Brunilda Kuqi dhe Z. Albi Gjenerali.

Kryetar i AFAA u zgjodh Z. Kastriot Sulka